DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Musa - Hatice Çelikkol İlkokulu

Musa - Hatice Çelikkol İlkokulu

Eskihisar Mahallesi Merkezefendi /DENİZLİ
Vizyon
Vizyon1: Ülke düzeyinde; eğimde bir adım önce, bir adım önde olmak. Vizyon 2: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak. Vizyon 3 : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. Vizyon 4 : Geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
Dünyadaki bütün eğitim teknik ve yöntemlerini araştırarak Atatürk ilkeleri ışığında, yeniliklere açık bir idari kadro, pedagoji çalışmaları sürekli devam eden gönüllü öğretmenleri ve bütün personeli ile dünyada zirveleri hedefleyenbir kurumdur. Amacımız sadece öğrenciye değilonun yaşadığı bütün çevreye hitap ederek aklı fen ilimleri, kalbi evrensel değerlerle donatılmış kendi ve çevresi ile barışık insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2010 yılı "Mavi Gök Yeşil Bayrak" Ödülü 2011 yılı Beyaz Bayrak Ödülü 2012 yılı Futsal takımı il sampiyonluğu
Saatler
Sabah Başlama:08:40 Öğle Tatili Başlama:12:05 Öğle Tatili Bitiş :12:55 Bitiş :14:30
Kalorifer (Doğal Gaz)
Ulaşım
Denizli Atatürk Caddesi -Çınar güzergahından gelen Eskihisar tabelalı belediye otobüsleri ile ve Bayramyeri 3. sanayi güzergahından gelen Sevindik-Eskihisar minübüsleri ile ulaşım vardır.
Sadece taşımalı öğrencilerimize servis imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Eskihisar Mahallesi Denizli ilininin merkeze bağlı bir köyü iken 2009 yılında Denizli´nin mahallesi olmuştur.
Okulumuz il merkezindedir.