DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Musa - Hatice Çelikkol İlkokulu

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 104. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu toprakları ebedî vatanımız kılan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, onların bize emanet ettiği şanlı mirası derin saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale Şehitlerini anma etkinliği dolayısıyla tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşşekkür ederiz.

Şbt

Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Trafik Eğitim Parkında 3. sınıf öğrencilerimize uygulamalı olarak trafik eğitimi verildi.

Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz ve aileleri ile birlikte sözlük oluşturduk. Eğlenerek öğrenmenin zevkine varan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Kas

Kas

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okulumuzda "Sağlıklı Gıda ,Sağlıklı Yaşam"parolasıyla öğrencilerimizle birlikte tarım atölyesi oluşturuldu.Toprağın hazırlanmasında ve bitkinin büyümesindeki  bütün aşamalarda öğrencilerimiz aktif olarak görev aldılar.Oluşturulan atölye sayesinde öğrencilerimiz bir fidenin dikimi,sulanması,bakımı ve toplanması konusunda fikir sahibi oldular.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye şampiyonası Denizli ayağında okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerinden Resül ÖZGENÇ "Q-BİTZ" alanında büyük başarı göstererek il 1.si olarak   8 – 9 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonasında Denizli'yi  temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Mustafa KAYA'ya emeklerinden dolayı teşekkür eder,öğrencimizin başarısının devamını dileriz.

Denizli il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut OĞUZ, yarışmada il 1.si olan okulumuz 4-D sınıfı öğrencisi Resül ÖZGENÇ'e  madalya ve ödülü verilerek başarısının devam etmesi temmenisinde bulundu.

Aynı zamanda okulumuz ortaokul öğrencilerimiz Yıldız Erkekler Dart takımları kategorisinde  Denizli İl 1'ncisi ve Manisa'da düzenlenen Dart Bölge turnuvasında ilk ikiye girerek Erzincan da düzenlenecek olan Türkiye Dart şampiyonasında İlimizi temsil  etmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan YALNIZ'a emeklerinden dolayı teşekkür eder,Erzincanda yapılacak Türkiye finallerinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okul Müdürümüz Serkan EYİOL,Sorumlu Öğretmenlerimizi ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Dr. Adem USLU makamında ağırladı.Sayın Kaymakamımız Dr. Adem USLU yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirerek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Atatürk büstümüz yelilendi.

Ekm

Okulumuzun girişinde bulunan Atatürk ve Şehitler Köşemiz yenilendi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun bahçesi peyzaj ve onarım çalışmaları Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılmıştır.